Warmtepompen

Warmtepompen een duurzame investering

Op een duurzame en energiezuinige manier verwarmen en warm water tappen. Dat vereist zuinige en slimme milieubewuste installaties. Een warmtepomp is een goed voorbeeld hiervan. Een warmtepomp is interessant voor degene die zelfvoorzienend wil zijn, de energierekening wil verlagen of het energielabel van de woning wil verhogen.

Een warmtepomp haalt met een warmtewisselaar warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Deze warmte wordt door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht en vervolgens gebruikt als ruimteverwarming of voor het eventueel verwarmen van tapwater.

Een warmtepomp maakt gebruik van elektriciteit, bij voorkeur natuurlijk de elektriciteit van uw zonnepanelen. Zo hoeft u geen gas te gebruiken om te verwarmen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Neem contact met ons op
Warmtepomp Icoon

Overal een goed klimaat

Bij het plaatsen van warmtepompen komt ons uitgebreide ervaring als installatiebedrijf goed van pas. Die ervaring stelt ons in staat ook de klimaatregeling per vertrek in uw woning of bedrijf nauwkeurig in te stellen.

Kies ook voor een warmtepomp en geniet van een hoog rendement, lagere energiekosten en een lange levensduur. Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden. Jansen Duurzame Techniek adviseert u graag.

Advies over zonnepanelen