Zonneboilers

Besparen met een zonneboiler

Zonneboilers zijn in combinatie met zonnecollectoren een prachtige oplossing om water te verwarmen met zonne-energie. Dit op zonne-energie verwarmde water gebruikt u bijvoorbeeld voor de douche, om een zwembad te vullen of de afwas te doen. Het verwarmde water komt direct uit uw zonneboiler. Meestal hoeft het water niet extra verwarmd te worden waardoor uw cv-ketel dus weinig gebruikt wordt. De besparing op gas is al snel honderden euro’s per jaar.

Een zonneboiler is een goede en energiezuinige oplossing waar vooral gezinswoningen (en grotere woningen) van profiteren.

Vraag een offerte aan
Zonneboiler Icoon

Alleen de beste zonneboilers

Bij Jansen Duurzame Techniek geven we eerlijk advies over een zonneboiler. We kijken samen of een zonneboiler past bij uw woonsituatie. Als dit het geval is maken we graag een offerte voor u. De uitvoering van het installatiewerk gebeurt uiteraard zeer zorgvuldig en volgens wet- en regelgeving.

We staan garant voor de kwaliteit van de producten die we gebruiken. Daarom kiezen we in overleg met u voor de best passende materialen en producten. Zeker weten dat u vele jaren kunt genieten van de geselecteerde zonneboiler.

Jansen Installatietechniek