Onze werkwijze

Dromen, durven, doen

Ook groene energie? Zó doen wij dat!

Als installatiebedrijf vertellen u graag meer over onze zonnepanelen, onze werkwijze en hoe wij samen duurzaam doorpakken. Een klus begint bij ons vaak met een aanvraag. Klik daarvoor op ‘Een offerte op maat’. U kunt dan bijvoorbeeld aangeven welk areaal zonnepanelen u in gedachten heeft, of welke andere duurzame energieoplossing. Heeft u vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!
Advies over zonnepanelen
Advies over zonnepanelen

Intake en advies

Als wij uw aanvraag ontvangen, gaan wij meteen voor u aan de slag. We houden uw wensen tegen het licht, net als alle mogelijkheden die daarbij horen. We stellen een advies op en daarmee staan we binnen de kortste keren bij u op de stoep. Daarvoor maken we natuurlijk een afspraak met u. Tijdens die afspraak nemen we samen met u alle keuzes door.

Plan en prijs

Op basis van het adviesgesprek maken wij een definitief plan en stellen wij een duidelijke offerte voor u op. We pakken daarna graag samen met u door, want duurzaam dromen is zeker ook durven én doen! Door contacten met de groothandel kunnen wij scherpe prijzen hanteren. In de planning van de werkzaamheden houden we uiteraard rekening met uw wensen.

Jansen Installatietechniek
Het installeren van Zonnepanelen

Uitvoering en nazorg

In de uitvoering van de werkzaamheden heeft u altijd een vertrouwd contact met één aanspreekpunt bij Jansen Duurzame Techniek. Deze installateur ziet toe op een gedegen en nauwkeurige uitvoering van het werk. Onze installaties zijn altijd extra duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Daar zijn we trots op. Twee weken na afloop van de werkzaamheden komen we nog langs voor een inspectie. Daarna is uw duurzame droom een feit!